Romania in UK

Zboruri anulate pe Aeroportul din Belfast din cauza vremii

Au fost amânate cursele de azi ale avioanelor care ar fi urmat să ajungă pe Aeroportul Belfast City din Londra Heathrow, Londra Gatwick, Leeds Bradford, London City și Birmingham. Nu se poate nici decola de pe Aeroportul Belfast City. Au fost amânate cursele către Londra Heathrow, Londra Gatwick, London City și Birmingham. Se înregistrează și întârzieri mari la zborurile care încă se operează.

Vremea este de vină. Katesbridge din Co Down a înregistrat cea mai rece noapte din Irlanda de Nord timp de aproape doi ani, cu o temperatură de -9C.

Aeroportul Stansted și-a închis pista din cauza vremii, așa că toate zborurile au fost suspendate. Anulări sau amânări de zboruri s-au înregistrat și în Heathrow și Gatwick.

Ninsoarea, poleiul și ceața au creat probleme și pe șosele, și pe căile ferate. Poliția îi sfătuiește pe șoferi să fie mai precauți ca de obicei. Trenurile din Kent au întârzieri, iar mai multe curse Sheffield Supertram au fost parțial suspendate.

Sunt anunțate pentru următoarea perioadă zăpezi și temperature de -12 grade Celsius.

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore