Romania in UK

Terapie de grup gratuită pentru românii din UK

Stabilitatea, echilibrul emoțional sunt greu puse la încercare atunci când te muți din țara natală. Mulți dintre românii care s-au stabilit în Irlanda de Nord nu au acces la servicii de psihoterapie sau nici măcar nu s-au gândit că ar putea să ceară așa ceva. Acum, se poate. Și, foarte important, gratuit.

Românii care locuiesc în UK pot acum să participe la grupul de terapie din cadrul Centrului de Echilibru Emoțional. În fiecare săptămână femei și bărbați din regiune se întâlnesc prin intermediul aplicației Zoom și comunică, ghidați de specialiști: Cătălina Alexandru- Stoicescu și Ana- Maria Anghelescu.

În fiecare miercuri, Cătălina Alexandru- Stoicescu se ocupă de terapia de grup. Și în fiecare joi, sunt șezători și ateliere de manualitate cu Ana-Maria Anghelescu. Ambele întâlniri au loc la ora 06:30 seara.

Inițiatorii proiectului speră ca românii din diaspora să se simtă astfel ascultați, sfătuiți, îngrijiți; să nu se mai simtă singuri.

Încă vă puteți înscrie, prin completarea formularului pe care îl găsiți pe pagina de Facebook a BIRC. https://www.facebook.com/birc.org.uk/

Proiectul este implementat de Belfast Intercultural Romanian Community, susținut de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului României.

*Cătălina Alexandru- Stoicescu este psiholog clinician, psihoterapeut analitic jungian cu experiență în identificarea şi ameliorarea atacurilor de panică, a stărilor de anxietate şi depresie, specializată pe terapia individuală de grup și gerontopsihologie.

*Ana-Maria Anghelescu este facilitator comunitar cu expertiză în design şi implementare a programelor de dezvoltare socio-emoţională şi integrare socială .

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore