Romania in UK

Poliția din Derry face apel la informații despre incendierea unității comunitare

Anchetatorii cer populației să transmit poliției orice informații ar avea despre incendierea de joi a unui centru comunitar din zona Creggan.

Victimele incendiului spun că își vor continua munca, în ciuda faptului că bună pare din clădirea în care își desfășurau activitatea a fost afectată de foc.

Consilierul Sinn Fein pentru zonă, Emma McGinley, a spus că atacul a fost „o rușine”.

Ea a spus: „Echipa de la Creggan Neighborhood Partnership face o muncă genială pentru comunitatea din Creggan, iar ultimul lucru de care au nevoie este un astfel de vandalism care să le deterioreze instalațiile, mai ales în săptămâna Crăciunului. Cei responsabili ar trebui să ia în considerare acțiunile lor și impactul negativ pe care îl are asupra comunității locale”.

Singurele date pe care pare că le au acum anchetatorii sunt că în jurul orei 6:20, pe 22 decembrie, un coș de gunoi negru a fost plasat pe geamul unei proprietăți din zona Central Drive și a fost incendiat. Într-un comunicat, PSNI a spus: „S-au cauzat daune prin ardere la tocul ferestrei și la perete”.

Dacă aveți informații despre caz, sunteți rugați să sunați la 101, menționând referința RM22081213. De asemenea, puteți trimite un raport online prin http://www.psni.police.uk/makeareport/.

*Imagine de Michael Schwarzenberger de la Pixabay.

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore