Romania in UK

Patru orașe din Irlanda de Nord, recunoscute la Booking.com Traveller Review Awards 2023

În urma cercetărilor a peste 240 de milioane de recenzii verificate de la călători reali din 220 de țări și teritorii, Booking.com a dezvăluit cele mai primitoare locuri din Marea Britanie pentru a vă inspira următoarea vacanță.

Două locații din Co Down și una atât în ​​Co Antrim, cât și în Co Fermanagh au domnit triumfător, dominând jumătatea de sus a listei.

Newcastle s-a clasat pe locul al doilea „cel mai primitor loc” din Marea Britanie, urmat îndeaproape de Newry pe locul trei, Enniskillen pe locul patru și Ballycastle pe locul șase.

Cercetarea recunoaște ospitalitatea a peste 1,36 milioane de furnizori de turism din întreaga lume, inclusiv 60.697 în Marea Britanie, ca parte a premiilor sale anuale.

Lista completă a celor mai primitoare destinații din 2023 din Marea Britanie:

 1. Kirkwall, Scotland
 2. Newcastle, County Down
 3. Newry, County Down
 4. Enniskillen, County Fermanagh
 5. Pitlochry, Perthshire
 6. Ballycastle, County Antrim
 7. Glastonbury, Somerset
 8. Stamford, Lincolnshire
 9. Frome, Somerset
 10. Cleethorpes, Lincolnshire

Arjan Dijk, SVP și Chief Marketing Officer pentru Booking.com, a comentat: „Este acea atenție personală la detalii atunci când faceți check-in sau împărtășiți recomandări utile pentru a explora destinația ca un local, care demonstrează modul în care partenerii noștri apar și strălucesc pentru călători într-o multitudine. de moduri în fiecare zi. Aceste premii sunt modul nostru de a le mulțumi pentru dedicarea de a face pe toți să se simtă bineveniți și de a face tot posibilul pentru a crea experiențe incredibile pentru clienții noștri. Fie că este vorba de o salutare prietenoasă din partea unui șofer de taxi de la aeroport, de a împărtăși câteva sfaturi locale de conducere la ghișeul de închiriere de mașini sau de o notă atentă care așteaptă în cameră, partenerii noștri pasionați ajută la ca fiecare călătorie să fie mai specială.”

 • Preluare Belfast Live

*Imagine de Elias Jonkers de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore