Romania in UK

O femeie a fost ucisă de un câine în Caterham

O femeie de 28 de ani din Londra a murit joi, după ce a fost atacată de un câine în Gravelly Hill, Caterham. Anchetatorii au aflat că ea însăși plimba niște câini în momentul atacului. Ancheta la fața locului este în plină desfășurare.

Poliția din Surrey a reținut opt câini găsiți în zonă, iar detectivii îi țin pe proprietari la curent cu mersul anchetei. Deocamdată nimeni nu a fost arestat.

Inspectorul Lyndsey Whatley a declarat: „Acesta este un accident tragic în care o tânără și-a pierdut viața, din păcate, iar gândurile noastre sunt la familia și prietenii ei. Știu că evenimentele de ieri vor fi o preocupare reală pentru comunitatea locală și aș dori să îi asigur pe locuitori că suntem încrezători că toți câinii implicați sunt în custodia poliției, în timp ce investigăm circumstanțele a ceea ce s-a întâmplat. Ofițerii vor rămâne astăzi în zona Gravelly Hill, în timp ce anchetele continuă, iar dacă aveți informații, dar nu ați vorbit încă cu poliția, vă rugăm să ne contactați.”

Claire Coutinho, deputatul pentru East Surrey, a declarat: „Gândurile mele sunt la cei dragi ai doamnei care a murit în urma unui atac de câine în Caterham în această după-amiază. Mulțumesc paramedicilor pentru eforturile lor la fața locului și ofițerilor de la Poliția Surrey care au controlat situația atât de repede.”

Liderul Consiliului Județean Surrey, Tim Oliver, a declarat vineri dimineață: „Este un accident teribil. Sună absolut șocant și sunt sigur că poliția își va face treaba. Nu știu ce se poate face, dar trebuie făcut ceva pentru a preveni ca acest lucru să se întâmple din nou, cu siguranță”.

*Imagine de Audrius Vizbaras de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore