Romania in UK

Belfast: Un bărbat arestat pentru uciderea lui Natalie McNally

Un bărbat de 46 de ani din Sudul Belfastului a fost arestat de ofițerii care investighează moartea suspectă a lui Natalie McNally, relatează BBC. Omul este acum supus interogatoriului, la secția de poliție Musgrave.

Poliția a făcut publice și alte imagini de pe camerele CCTV, unde se poate vedea un om intrând pe strada pe care locuia femeia, în noaptea în care a fost omorâtă. În imagini poate fi identificat un bărbat care intră pe Silverwood Green la ora 20.52 și ajunge direct la ușa din față a lui Natalie McNally. El este iluminat parțial de luminile unei mașini din zonă.

Două arestări au mai fost făcute până acum în acest caz, dar nu au fost încă formulate acuzații.

La începutul săptămânii, polițiștii au reușit să recupereze o armă despre care spun că ar fi fost folosită la uciderea lui Natalie McNally.

Natalie McNally, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă în 18 decembrie, în Lurgan, la doar câteva zile după ce aflase că era însărcinată în 15 săptămâni. Femeia a fost atacată la ea acasă, în Silverwood Green, și a suferit și lovituri la cap și la gât. Ofițerii cred că McNally îl cunoștea pe ucigașul ei, pentru că nu există urme de intrare forțată în locuința femeii.

Crimestoppers a oferit o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru cei care au informații de natură a ajuta ancheta.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore