Romania in UK

Mesajul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni cu ocazia Anului Nou

Departamentul pentru Românii de Pretutindeni, instituția care finanțează multe proiecte desfășurate de românii din diaspora, inclusiv portalul de față, RUK, a transmis un mesaj colaboratorilor și beneficiarilor cu ocazia noului an.

Redăm în continuare textul postat de DRP pe pagina de Facebook a instituției:

🤝 𝐃𝐨𝐫𝐢𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐚𝐝𝐮𝐜𝐞𝐦 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢𝐫𝐢 𝐭𝐮𝐭𝐮𝐫𝐨𝐫 𝐜𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐞 𝐬𝐚𝐮 𝐢𝐦𝐩𝐥𝐢𝐜𝐚𝐭 𝐬̦𝐢 𝐚𝐮 𝐬𝐮𝐬𝐭̦𝐢𝐧𝐮𝐭 𝐫𝐨𝐦𝐚̂𝐧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐩𝐫𝐞𝐭𝐮𝐭𝐢𝐧𝐝𝐞𝐧𝐢, atât ca reprezentanți ai autorităților din țară, cât și din afara granițelor, tuturor românilor din diaspora și comunitățile istorice, care ne fac cinste și aduc o contribuție dezvoltării țării de baștină sau de rezidență.

🤝 De asemenea, transmitem mulțumiri reprezentanților mass-media pentru sprijinul acordat în mediatizarea acțiunilor și proiectelor desfășurate la nivelul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

🤗 Am fost aproape anul acesta și am contribuit fiecare la binele nostru comun!

🤓 Întreaga echipă DRP a derulat o activitate intensă, cu responsabilitate și implicare, proces care va continua cu același ritm susținut și în anul ce urmează.

🙏 Doar împreună reușim să realizăm ceea ce ne propunem!

𝐕𝐚̆ 𝐦𝐮𝐥𝐭̦𝐮𝐦𝐢𝐦!

𝐂𝐞𝐥𝐞 𝐦𝐚𝐢 𝐛𝐮𝐧𝐞 𝐠𝐚̂𝐧𝐝𝐮𝐫𝐢

*Imagine preluată de pe pagina de Facebook a DRP.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore