Romania in UK

Incendiul din estul Belfastului – o persoană a murit

Poliția confirmă că un om a murit duminică după un incendiu la o proprietate rezidențială din estul orașului Belfast, din zona Edenvale Crescent.

Ofițerii au fost anunțați ieri seară, după ora 20:00, că este incendiu în zonă. Au reușit să stingă focul  cu două aparate de incendiu de la Stația de Pompieri Knock și un aparat de incendiu de la Stația Centrală și Serviciul de Asistență de Urgență la Pompieri. Pompierii au purtat aparate de respirat.

Inspectorul șef Hill a confirmat, după intervenție, că o persoană a fost găsită moartă la fața locului. El a adăugat: „Ancheta noastră este acum în desfășurare pentru a stabili cauza incendiului. Facem apel la oricine ar putea avea informații, care răspunde întrebărilor noastre, să ne sune. Oricine are informații este rugat să sune la 101 și să citeze numărul de referință 1638 din 27/11. /22. O raportare poate fi făcută și online, folosind formularul nostru de raportare non-urgență, prin http://www.psni.police.uk/makeareport/”.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de pompieri și salvare din Irlanda de Nord (NIFRS) a declarat: „Gândurile și simpatiile Serviciului de pompieri și salvare din Irlanda de Nord sunt cu familia și prietenii unui bărbat care a murit în urma unui incendiu în zona Edenvale Crescent din estul Belfastului.

*Imagine de Michael Schwarzenberger de la Pixabay.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore