Romania in UK

Incendieri de mașini și violențe în Belfast. Un bărbat, arestat

Un tânăr de 22 de ani a fost arestat în zona Botanic Avenue, fiind suspect pentru mai multe infracțiuni comise aseară.

Sergentul detectiv Dougherty a explicat șirul evenimentelor de vineri seară: „Am primit un raport în jurul orei 23.40 aseară că o mașină ar fi incendiat în zona străzii Fitzwilliam din sudul Belfastului. Ofițerii au participat alături de colegii de la Serviciul de Pompieri și Salvare din Irlanda de Nord, care au stins incendiul. Mașina a fost complet distrusă. Apoi, câteva minute mai târziu, am primit un raport că un bărbat s-a apropiat de o mașină în zona Lisburn Road, a deschis ușa și i-a ordonat șoferii să iasă, înainte de a o lovi cu piciorul și pumnii și a pleca pe jos. Un alt raport a fost primit cu puțin timp înainte de ora 23.50 că un bărbat încerca mânerele ușilor unei mașini în zona Upper Crescent. La scurt timp după ora 12.05 în această dimineață, sâmbătă, 10 decembrie, ofițerii au participat la un raport privind alte două vehicule incendiate în zona Camerun Street. Două vehicule au fost cauzate pagube considerabile. Alte două vehicule au avut și mânerele încercate în zonă”.

Ofițerii au reușit să aibă și un suspect în scurt timp, pe care l-au localizat în zona Botanic Avenue și l-au arestat. Acum ancheta polițiștilor este în desfășurare. Poliția face apel la oricine ar putea avea informații, să contacteze autoritățile la 101, cu numărul de rereferință 2114 09/12/22.

*Imagine de Reinhard Thrainer de la Pixabay.

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore