Romania in UK

Haos în Derry, din cauza atacului de aseară asupra unui șofer

Mai mulți rezidenți au fost obligați să-și părăsească locuințele. O școală locală și câteva afaceri nu au putut să-și desfășoare activitatea în Crescent Link. Sunt măsuri luate de polițiști ca urmare a operațiunii de siguranță publică ce este încă în desfășurare.

Un purtător de cuvânt al PSNI a declarat: „O operațiune de siguranță publică în Derry/Londonderry continuă în această dimineață în urma unui deturnător aseară, când un obiect suspect a fost plasat în mașina unui șofer, distribuitor, în Curryneirin, care apoi a fost forțat să călătorească la Waterside. Incidentul, care a avut loc în jurul orei 22.30, a implicat un număr de bărbați care l-au forțat pe șofer, sub amenințarea armei, să abandoneze vehiculul – un Ford Mondeo gri – în fața secției de poliție Waterside. Șoferul a reușit să tragă alarma, iar imediat a fost implementată o operațiune de siguranță publică”.

Inspectorul de poliție a spus: „Lucrăm pentru ca scena să fie sigură și apreciem răbdarea și cooperarea publicului și, în special, a celor care au fost direct afectați. Vă vom ține la curent cu orice evoluție”.

Crescent Link rămâne închis între sensul giratoriu de la Kilfennan Link Road și Spitalul Altnagelvin. Ofițerii sunt la fața locului.

*Imagine de Ryan McGuire de la Pixabay.

Taguri:

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore