Romania in UK

„Food Aid“, de Lad Baby, pe primul loc în topul muzical de Crăciun din UK

65.000 de copii ale single-ul duoului LadBaby au fost vândute în săptămâna dinaintea Crăciunului. Piesa „Food Aid“, un cover al cântecului „Do They Know It’s Christmas”, a fost lansată cu scopul de a strânge fonduri pentru băncile de alimente din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord şi pentru fundaţia de caritate Band Aid.

Este al cincilea an la rând când duo-ul LadBaby este pe primul loc în topul muzical de Crăciun. Cântăreții au ajuns și să bată un record. Dețin cele mai multe piese pe locul I în topul de Crăciun din istorie. Acum, cuplul din Nottingham a depăşit The Beatles în topul artiştilor şi formaţiilor cu cele mai multe piese ajunse în fruntea topului britanic de Crăciun.The Beatles a avut patru astfel de performanțe. („I Want To Hold Your Hand”,1963; „I Feel Fine”, 1964; „Day Tripper”,1965; „Hello, Goodbye”, 1967).

Anul acesta, în top sunt: grupul Wham! – „Last Christmas”, supergrupul The Sidemen – cu „Christmas Drillings” -, cântăreaţa Mariah Carey – cu „All I Want For Christmas Is You” – şi duoul Ed Sheeran & Elton John – „Merry Christmas”.

*Imagine Facebook/LadBabyofficial.com

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore