Romania in UK

Fetiță de patru ani, ucisă de câine în Keynes

O fetiță, în vârstă de patru ani, și-a pierdut viața în grădina din spatele unei proprietăți din Netherfield, Keynes, sud- estul Angliei, scrie The Mirror.

Alertate prin apel de urgență, marți după-amiază, zece mașini de poliție și trei ambulanțe au ajuns la fața locului. Din păcate, însă, salvatorii nu au făcut decât să constate decesul fetiței.

Câinele a fost eutanasiat. Nimeni nu a fost arestat.

Supt Matt Bullivant, de la Thames Valley Police, a declarat: „Înţeleg cât de mult impact va avea acest lucru asupra comunităţii şi asupra publicului larg, iar oamenii se pot aştepta să vadă o prezenţă mare a poliţiei în zonă, în timp ce ancheta noastră continuă. Aş dori să-i asigur pe oameni că nu există niciun motiv pentru a crede că există vreun pericol pentru publicul larg în acest moment”.

Adjunctul şefului Poliţiei, Dennis Murray, a scris pe Twitter: „Veşti teribile în Milton Keynes în această seară, o fetiţă de 4 ani a fost ucisă în urma unui atac al unui câine. Vă rugăm să respectaţi intimitatea familiei în aceste momente incredibil de tragice“.

*Imagine de Frauke Riether de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore