Romania in UK

Cod galben de vreme rea în toată Irlanda de Nord

Meteorologii au emis o atenționare cod galben de vreme rea, valabil de azi, duminică, de la ora 18:00, până luni dimineața, la 10:00. Este de așteptat ca temperaturile să scadă sub zero grade celsius și să se formeze gheață.

Un purtător de cuvânt al Met Office a spus: „Se așteaptă să se dezvolte averse de iarnă în Irlanda de Nord, Țara Galilor și vestul Angliei în cursul după-amiezii și seara de duminică, extinzându-se spre est în sudul Scoției și restul nordului și centrului Angliei. Cerul senin mai târziu în noapte este de așteptat să ducă la formarea gheții pe suprafețele netratate. Aversele vor cădea în principal sub formă de ploaie la niveluri scăzute, dar se pot transforma în zăpadă în averse mai abundente sau mai prelungite, rezultând acumularea de 2-5 cm în locuri peste 100- 200 m, de exemplu la vest de Irlanda de Nord, Cumbria, Pennines și nordul Țării Galilor.”

*Imagine, Met Office.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore