Romania in UK

”Cea mai împuțită casă din UK”, vândută la suprapreț

Așa- numita ”cea mai împuțită casă din UK” a fost vândută de 115 mii de lire sterline, peste prețul pieței, în condițiile în care este nevoie de reconsolidare și renovare totală. Locuința este în Whitnash Grove, Coventry, Anglia.

Casa cu trei dormitoare și terasă are pereții afectați, este plină de mizerie, gunoaie. A fost scoasă la licitație, pornind de la 60 de mii de lire, data fiind starea ei. În mod surprinzător pentru toată lumea, inclusiv pentru casa de licitații, Loveitts Auctioneers, a dat naștere unei adevărate lupte. Casa a fost vândută până la urmă cu 115 mii de lire. Nu se cunoaște numele noului proprietar, scrie DailyStar.

Directorul casei de licitații Sally Smith a comentat despre vânzarea Loveitts: „Nu știu cine a cumpărat proprietatea, dar presupun că este un investitor care o va curăța complet și o va renova. Ne așteptam să se vândă la un preț bun, deoarece proprietatea a avut câteva oferte înainte de licitație, dar acestea nu au fost nici pe departe cât s-a vândut casa în final și am fost cu toții foarte surprinși de prețul final. Cu siguranță va fi o casă excelentă pentru o familie sau pentru chiriași atunci când va fi complet renovată și are mult potențial”.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore