Romania in UK

Care să fie numele noului pod din Belfast. Puteți fi nași

Ultima strigare pentru alegerea numelui noului pod din Nordul Belfastului. Consiliul Local din Belfast le cere cetățenilor să se implice și să aleagă numele preferat pentru podul din parcul Springfield.

Consiliul transmite: „Am dori acum ajutorul tău pentru a denumi noul pod. În ultimele luni, am adunat nume sugerate de la membrii publicului. Sugestiile au fost primite prin intermediul afișelor din Springfield Park, un articol din City Matters, sesiuni de intrare la site, rețelele sociale și prin lista noastră de părți interesate de grupuri și rețele locale.Un grup de denumiri intercomunitar, care implică reprezentanți ai comunității locale, a convenit asupra unei scurte liste de nume potențiale pentru pod, care va fi votată public”.

Așadar, cum să se numească parcul? Iată variantele!

  • The Cotty Bridge
  • The Foundry Bridge
  • The Seven Cygnets Bridge
  • The Spring Bridge

Dacă vreți să votați, accesați acest link: https://yoursay.belfastcity.gov.uk/springfield-dam-bridge/survey_tools/bridge-name-at-springfield-dam.

Springfield Park, reamenajat, a fost deschis publicului în decembrie 2020, după o investiție de 1,2 milioane de lire sterline. Proiectul include noi trasee de plimbare și ciclism, crearea unui nou spațiu pentru evenimente, o sală de clasă în aer liber pentru școli și grupuri comunitare, platforme de vizionare și iluminat și plantarea mai multor plante.

*Imagine de Lee Osborne de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore