Romania in UK

Case de vânzare în UK cu doar o liră. Care sunt condițiile

În orașul Wolverhampton, Marea Britanie, un constructor a venit cu o idee revoluționară. 100 de apartamente din noul complex rezidențial pe care l-a ridicat, Marches, sunt de vânzare la prețul de o liră sterlină, scrie Daily Mail. Nu e atât de simplu. Există niște condiții și o schemă de intrare în program.

Ca să puteți fi printre cei care vor obține astfel o casă trebuie să achitați o taxă de o mie de lire sterline. Apoi trebuie să vă angajați că veți închiria apartamentul pentru următorii 25 de ani. La finalul acestei perioade, veți putea să vă cumpărați casa în care ați locuit cu doar o liră sterlină.

Chiriașii ar urma, de asemenea, să adune o primă de fidelitate, prin rate lunare. Banii pot fi ceruți înapoi la părăsirea apartamentului sau pot fi considerați avans la casă, dar asta după 20 de ani.

Complexul rezidențial Marches din Wolverhampton are în total 300 de apartamente. Constructorul a decis ca o sută dintre ele să intre în acest program de închiriere cu posibilitatea achiziționării casei cu o liră.

*Imagine de wal_172619 de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore