Romania in UK

Ambasadorul României la Londra: ”eforturile școlilor românești din UK sunt impresionante”

Ambasadorul României la Londra, Excelența sa, Laura Popescu, a felicitat școlile românești Nicolae Iorga din UK, pe cele din Belfast, Liverpool, Birmingham, Peterborough și Manchester. Reprezentanții școlilor și-au dat întâlnire la Manchester, la sediul Consulatului General al României la Manchester. Copii, părinți și coordonatori ai școlilor s-au reunit pentru a discuta despre dificultățile pe care le întâmpină în desfășurarea activității, despre soluții și planuri de viitor, despre metode prin care colaborarea cu ambasada poate fi consolidată.

Membrii școlilor de limbă română din Marea Britanie și Irlanda de Nord au avut, de asemenea, bucuria de a participa, la Consulatul General al României la Manchester, la deschiderea expoziției ”People to Culture, Culture to History in Coronation Day – Oameni, Cultură, Istorie de Ziua Încoronării”, un simpozion despre evenimentul încoronării.

Școlile Românești Nicolae Iorga din UK funcționează cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului României.

Taguri:

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore