Romania in UK

Unele restaurante din Belfast refuză familiile cu copii – mărturie

Sarah Tierney, care locuiește în partea de vest a Belfastului, a povestit jurnaliștilor de la Belfast Live cum a fost experiența familiei ei la Târgul de Crăciun din oraș. Femeia povestește că au avut o zi minunată la târg, dar totul s-a schimbat atunci când au decis să se oprească să mănânce undeva.

Mai multe restaurante din centrul orașului au refuzat familia cu doi copii, în vârstă de opt, respectiv 11 ani. Unele localuri au admis că motivul are legătură cu copiii. Ei nu sunt bineveniți. Altele au susținut că toate mesele libere erau de fapt rezervate. Oamenii au încercat să cineze în familie în șapte restaurante din centrul Belfastului, dar s-a dovedit o misiune imposibilă. Până la urmă au fost obligați să renunțe. Au mers acasă să mănânce.

Sarah a mai spus că  s-a mai întâlnit cu familii în ziua respective, care au trecut prin aceeași experiență. „A fost păcat, pentru că am avut o zi superbă la Târgul de Crăciun. Parcă totul a fost complet distrus pentru că restaurantele locale nu ne-au lăsat să intrăm cu copii. Am fost șocată că aceste localuri nu erau mai prietenoase cu familia, mai ales când sunt organizate evenimente precum Piața de Crăciun și restaurantele trebuie să facă mai mult pentru a încuraja familiile să vină la ele, în loc să le îndepărteze pe ei și pe copiii mici”, a declarant Sarah Tierney pentru Belfast Live.

*Imagine de Rudy and Peter Skitterians de la Pixabay.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore