Romania in UK

Un român a făcut circ pe aeroportul Luton

Supărat că zborul său spre România a fst anulat, un român s-a luat la ceartă cu angajații companiei aeriene. A început să țipe și să înjure. Și-a aruncat pe jos pașaportul, spunând: ”Rup tot. I want to travelling”. Și-a luat înapoi pașaportul și l-a rupt sub privire siderate ale angajaților și celorlalți călători. Românul i-a spus unuia dintre angajați: „Ani-lumină, mă! Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu”.

Avionul în care ar fi trebuit să se îmbarce omul și alți zeci de români nu a mai putut decola din Marea Britanie din cauza vremii nefavorabile, Foarte multe zboruri au fost amânate sau anulate. Sute de români au fost blocați cu orele în aeroporturile de pe tot cuprinsul Regatului Unit.

Bărbatul care a făcut circ în aeroportul Luton urma să zboare cu compania Wizz Air. Mai multe zboruri ale companiei au avut de suferit. Astfel:

  • W6 3504A de la Londra Luton la Timișoara – reprogramat din 11.12.2022 pentru astăzi, 12.12.2022 – ora estimată de plecare 14:10 ora locală
  • W6 3304A de la Londra Luton la Cluj-Napoca – reprogramat din 11.12.2022 pentru astăzi, 12.12.2022 – ora estimată de plecare 09:30, ora locală
  • W6 3901/3902 Bacău – Londra Luton – Bacău – întârziat (zborul din Bacău urmează să aterizeze la Luton)
  • W9 3606/3605 din Londra Luton – Suceava – Londra Luton – anulat
  • W6 3992A de la Londra Luton la Craiova – anulat
  • W6 3006 de la Londra Luton la București Otopeni – anulat

„Pasagerii afectați au fost informați cu privire la opțiunile lor și li s-a oferit reprogramarea pentru următorul zbor Wizz Air disponibil, varianta rambursării integrale sau 120% din tariful inițial sub formă de credit de companie. Datorită disponibilității hoteliere extrem de limitate, ca urmare a tulburărilor meteo masive, recomandăm pasagerilor să își rezerve singuri cazarea și să evite călătoria la aeroport. Costul va fi rambursat într-o limită rezonabilă după depunerea unei sesizări cu chitanțele aferente pe website-ul Wizz Air”. Este răspunsul official al companiei transmis la solicitarea ziarului Gândul.

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore