Romania in UK

Topul celor mai activi membri ai Familiei Regale

Prințesa Anne, în vârstă de 72 de ani, poate fi considerată cel mai harnic membru al Casei Regale. Anul acesta ea a participat la 214 evenimente oficiale, care cuprind și vizite în SUA sau Insulele Falkland.

Regele Charles al III-lea este pe locul al doilea în clasament. El a mers la 181 angajamente oficiale.

Prinţul Edward, în vârstă de 58 de ani, ocupă locul al treilea cu 143 de angajamente. Locul al patrulea este adjudecat de soţia lui, Sophie, contesă de Wessex, cu 138 de participări la evenimente oficiale. William, prinţ de Wales, în vârstă de 40 de ani, este al cincilea în top.

Prinţesa Anne a fost tot prima la categoria ”număr de angajamente regale” și în 2021 (cu 387 de participări) și în 2018, 2016 şi 2015.

Court Circular, registrul oficial de vizite şi îndatoriri oficiale ale membrilor casei regale, au dezvăluit în iunie, cu ocazia Jubileului de Platină al reginei Elisabeta a II-a, că fosta suverană a participat la peste 21.000 de angajamente oficiale în timpul domniei sale.

*Imagine, The Royal Family.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore