Romania in UK

Târgul de Crăciun din Belfast, al doilea cel mai accesibil din UK

Târgul de Crăciun din Belfast este în topul târgurilor din întreg Regatul Unit. A ieșit pe locul al doilea în UK, după târgul Lincoln din Anglia. Specialiștii au luat în considerare mai multe aspecte, precum prețurile de intrare, prețul mediu al atracțiilor din piață sau costurile parcărilor din apropiere. Studiul a fost comandat de Pikl Insurance.

Datele arată că la Târgul de Crăciun din Belfast costul mediu total ar urca până la 151,61 GBP. De punctat că parcarea în apropiere de târg este doar o liră pe zi, iar intrarea la tarabe este gratuită.

La Târgul de Crăciun din Belfast, din fața primăriei, se organizează mese festive. De asemenea, găsiți specialități din cel puțin 21 de state ale lumii. Puteți să alegeți târgul și pentru cumpărăturile de sezon sau doar pentru a vă bucura de luminițe și de atmosfera de sărbători.

*Imagine Discover Northern Ireland

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore