Romania in UK

Poliția din Belfast: „Dacă folosiți un bancomat, fiți conștienți de cine este în jurul vostru!”

Poliția din Belfast îi îndeamnă pe cetățeni să fie foarte vigilenți atunci când folosesc bancomatul. Avertismentul vine după o creștere a cazurilor de furt de la ATM, în centrul orașului. Polițiștii spun că oamenii ar trebui să fie mai atenți și mai precauți atunci când decid să scoată bani de la bancomat, astfel încât să evite să devină victime ale unor infracțiuni.

Cel mai important este ca cei care vor să folosească un bancomat, să fie foarte atenți la cine este în jurul lor. Iar, dacă sunt motive de îngrijorare, să ia măsuri suplimentare.

Un purtător de cuvânt al Serviciului de Poliție din Irlanda de Nord a declarat: „Am observat o creștere a furturilor de la persoanele care folosesc și se apropie de bancomate. Dacă utilizați un bancomat, fiți conștienți de cine este în jurul vostru. Ascundeți numărul PIN în timp ce îl introduceți și puneți cardul și încasați în siguranță înainte de a părăsi bancomat”.

Anunțul a fost publicat pe pagina de Facebook a PSNI.

*Imagine de Sebastian Ganso de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore