Romania in UK

Cathedral Quarter din Belfast, unul dintre cele mai tari cartiere din UK – The Telegraph

Cathedral Quarter este pe locul 5 în Regatul Unit pe lista făcută de The Telegraph’s Travel Experts. Punctele tari au fost reprezentate de varietatea de cluburi de noapte și atmosfera prietenoasă. Duke of York și clubul Muddlers au fost numite atracții de top.

The Telegraph a scris astfel despre Cathedral Quarter: „Strada pietruită și întortocheată Hill din Cartierul Catedralei este inima plină de viață a vieții de noapte a orașului, cu opt baruri și restaurante pline de viață, de la pub până la stele Michelin. Dacă doriți să alegeți un singur pub, Duke of York este plin de confort, cu o combinație excelentă de atmosferă, muzică live și personal prietenos. Iar restaurantul meu preferat pentru întâlniri cu prietenii este ieftinul Yardbird, deasupra pub-ului Dirty Onion, cu specialitățile casei de coaste care plesnesc buzele și friptură de pui.”

Muddlers Club și The Dark House au fost puse în lista de localuri cozy unde să bei și să mănânci.

The Telegraph: „Pentru pub-ul de lux, este The Cloth Ear, pentru pizza, încercați Orto, pentru indian, Mumbai 27 și pentru pan-asiatic, The Dumpling Library”.

Pentru cumpărături ziarul recomandă The Friend at Hand.

*Imagine de Irek Marcinkowski de la Pixabay.

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore