Romania in UK

Canabis în valoare de un milion de lire sterline, descoperit în Belfast

Polițiștii au făcut o descoperire majoră în portul din Belfast. Ascuns printre saltele, ambalat în pungi de plstic în vid, era canabis în valoare de un milion de lire. Drogurile îi aparțineau lui James John Murphy, în vârstă de 33 de ani, din Dencourt, Liverpool.

El a fost deja adus în fața instanței din Belfast, fiind acuzat de deținerea unui drog de clasă B și deținere cu intenție de a furniza. James John Murphy a confirmat în fața Curții că a înțeles acuzațiile. El este arestat și urmează să apară din nou în fața instanței pe 5 ianuarie pentru o actualizare din partea Procuraturii cu privire la poziția sa și orice posibilă cerere de eliberare pe cauțiune.

Sechestrarea canabisului a făcut parte dintr-o operațiune comună care a implicat Serviciul de Poliție al Irlandei de Nord, Forța de Frontieră și Poliția Portului din Belfast.

*Imagine PSNI

*RUK este un proiect al Belfast Intercultural Romanian Community, realizat cu sprijinul Departamentului pentru Românii de Pretutindeni, Secretariatul General al Guvernului.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore