Romania in UK

Afacere inedită în Marea Britanie – ”Închiriază-l pe soțul meu!”

Pe rețelele sociale circulă un anunț cel puțin neobișnuit. O femeie își închiriază soțul cu 40 de lire sterline pe oră. Bărbatul este foarte priceput în ale casei și grădinăritului, așa că, atunci când este închiriat, poate presta diverse activități necesare într-o gospodărie, precum montarea de draperii sau mobilă, punerea de faianță sau gresie, plantarea de flori sau chiar demolări de ziduri. Urmând perioada sărbătorilor, ”soțul de închiriat” și-a lărgit oferta și cu instalarea de luminițe de Crăciun.

James Young, protagonistul ofertei, a ajuns să aibă agenda plină. Lucrează șase zile pe săptămână. Ofertele vin chiar și de la sute de kilometri depărtare, iar soții Young sunt obligați chiar să refuze unele solicitări, din lipsă de timp.

Ideea de a-și închiria soțul cu ora i-a venit Laurei Young când asculta un podcast despre un bărbat care monta mobilă la cerere. Ea spune că James este foarte priceput în treburile casnice, are un gândire metodică și capacitatea de a vedea lucrurile diferit. Afacerea merge atât de bine, încât bărbatul are programări chiar și pentru anul viitor.

Cuplul locuiește în Milton Keynes, un orășel din Marea Britanie, situat la 90 de kilometri de Londra. Bărbatul a fost diagnosticat acum patru ani cu autism, iar doi din cei trei copii ai familiei suferă de aceeași afecțiune. Boala nu este un impediment în calea lui James, pasionat de bricolaj și grădinărit. Ba din contră. Soția lui spune că i se potrivește mănușă jobul și îl ajută foarte mult.

*Imagine de aki igu de la Pixabay.


Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore