Romania in UK

Un adolescent a murit în UK, într-un accident de mașină, în timp ce era urmărit pe poliție

Un adolescent de 14 ani din Regatul Unit și-a pierdut viața într-un accident de mașină, în timp ce era urmărit de poliție, pentru că furase mașina pe care o conducea, scrie Daily Mail.

Cu poliția pe urmele lui, băiatul a pierdut controlul volanului și a intrat în alte două autoturisme. În total erau trei adolescenți în mașină. Toți au fost răniți în urma impactului. Li s-a acord tuturor primul ajutor de către agenții de poliție care îi urmăreau și de către o asistentă medicală care era întâmplător pe stradă în acel moment. Apoi au venit paramedicii.

Tânărul de 14 ani care conducea a fost dus la un spital din Wigan. Apoi a fost transferat la un spital de copii din Manchester. El a suferit o lovitură puternică la cap. Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața.

Mașina era dată în urmărire, după ce, cu o seară în urmă fusese implicată într-un jaf armat, în Wigan. Autoturismul ar fi fost luat de doi bărbați mascați, iar unul dintre ei ar fi avut un topor în mână.

*Imagine de efes de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore