Romania in UK

Ultimele pregătiri pentru deschiderea Târgului de Crăciun Belfast

Tot ce trebuie să știi

Program

Mai este doar o zi până când puteți merge la Târgul de Crăciun, organizat, ca în fiecare an, la sediului Primăriei. În 19 noiembrie la prânz este deschiderea oficială. Iar locuitorii Irlandei de Nord au ocazia să viziteze piața până în 22 decembrie, la ora 06:00 seara. Iată programul complet!

Luni – Miercuri, 10:00 – 20:00.

Joi – Sâmbătă, 10:00 – 22:00.

Duminică, 12:00 – 18:00.

Ce găsești la Târgul de Crăciun de anul acesta

Organizatorii Târgului de Crăciun din Belfast promit mese festive, unele gratuite în weekend; posibilitatea de a face cumpărături de sezon, de a te bucura de luminile specifice Crăciunului, de a gusta din bunătățile pregătite de localnici, dar și de străini.

Ce e nou la Târg anul acesta

În premieră, 21 de naționalități din întreaga lume vor fi reprezentate la Târgul de Crăciun din Belfast. Veți putea face cunoștință cu arome noi, precum: crêpe din Franța, clătite din Olanda, ciocolată din Belgia, paella din Spani, dulciuri din Italia. De asemenea, veți putea gusta burgeri de struț, mistreț și crocodil.

Veți găsi la târg și tot felul de alimente exotice, dar și idei de cadouri de Crăciun.

Așteptările organizatorilor

Peste un milion de oameni sunt așteptați să viziteze Piața de Crăciun din Belfast în acest an, mai ales că organizatorii spun că au făcut investiții noi, după ce li s-a prelungit contractul pe încă trei ani.

De ce să merg la Piața de Crăciun din Belfast

Pe lângă oportunitatea de a te distra, a mânca și a te plimba, a intra în spiritul Crăciunului, poți ajuta prin prezența ta acolo și prin cumpărăturile pe care le faci. Târgul sprijină una dintre organizațiile de caritate ale primarului Tina Black. Organizația Pretty n Pink susține femeile care suferă de cancer la sân din Irlanda de Nord. Le acordă ajutor lor, familiilor lor, atât financiar, cât și logistic sau din punctul de vedere al serviciilor.

*Imagine de Peter Kraayvanger de la Pixabay.

Taguri:

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore