Romania in UK

Trupul britanicei dispărute în timpul unui apel video a fost găsit în râu

Nicola Bulley, care a fost dată dispărută în urmă cu 24 de zile, în timp ce era încă în apel video la serviciu, a fost găsită fără suflare într-un râu în Lancashire, relatează The Guardian. Trupul ei a fost descoperit de doi trecători la aproximativ un kilometru de locul în care a fost văzută ultima dată, lângă satul St Michael’s on Wyre.

Nicola Bulley era consilier ipotecar. Avea 45 de ani. În dimineața dispariției și-a lăsat cele două fiice la școală și a ieșit la plimbare cu câinele, în timp ce era conectată la un apel video la serviciu. Ultima dată a fost văzută în apropierea râului. Polițiștii i-au găsit în zonă câinele și, pe o bancă lângă malul râului, telefonul mobil care era în continuare conectat la conferința de la muncă.

A urmat o căutare care a implicat multe forțe de ordine, iar cazul a atras atât atenția localnicilor, cât și a presei.
Poliția din Lancashire a transmis: „Din păcate, acum putem confirma că ieri am recuperat-o pe Nicola Bulley de la River Wyre. Familia a fost informată și, desigur, este devastată. Gândurile noastre sunt alături de ei în acest moment. Recunoaștem impactul uriaș pe care l-a avut dispariția ei asupra familiei și prietenilor ei, dar și asupra oamenilor din St Michael’s. Dorim să mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat în ceea ce a fost o investigație extrem de complexă și extrem de emoționantă. Nu este rezultatul pe care ni l-am fi dorit oricare dintre noi, dar sperăm să ofere câteva răspunsuri pentru cei dragi. Cazul este acum tratat de către medicul legist.”

Familia lui Nicola Bulley a declarat: „În sfârșit, Nikki, nu mai ești o persoană dispărută, ai fost găsită, te putem lăsa să te odihnești acum. Te iubim, mereu te-am iubit și te vom iubi, vom continua de aici.”

*Imagine de Tim Hill de la Pixabay.

*RUK este un proiect realizat în 2022 de către Malina Virtejanu PFA UK, finanțat de către Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

*Conținutul acestui articol nu reprezintă poziția oficială a Departamentului pentru Românii de Pretutindeni.

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore