Romania in UK

EVENIMENT. S-a lansat romaniainuk.com, site-ul unde se aude vocea românilor plecați din țară!

România în UK este o comunitate vie, cu forță și cu caracter. O comunitate dornică de întărire și de (re)cunoaștere. O comunitate care are brațele deschise și nevoia de a primi noi membri.

Prin dorință și prin putere, prin acceptare și prin încredere, iată că Romania in UK devine realitate! Zeci de ore de filmare, zeci de ore de montaj, zeci de ore de editare, zeci de ore de comunicare, mii de kilometri – așa ar putea fi rezumat drumul la care echipa RUK a pornit acum jumătate de an.

Dar, acum, când portalul unde românii din UK și din întreaga lume își pot spune povestea este realitate, ne dăm seama că există o altă definiție pentru Romania in UK. Este locul unde se văd culorile amintirilor – uneori cu nuanțe de gri, pentru că a fost greu la început, uneori un pic neclare, pentru că viața de imigrant are multe necunoscute. Dar, de multe ori culorile acestea s-au transformat în energie vie. În cele mai frumoase culori pe care le vezi în curcubeu – cele ale împlinirii, fericirii, liniștii și bucuriei.

Bine te-am găsit, România in UK. Bine ai venit, române și îți mulțumim că ne primești alături de tine!

Distribuie această postare:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore